Farabi İlkokulu Karma Sergimiz

Farabi İlkokulu Karma sergimizin açılışında bizleri onurlandıran Sayın Kaymakamımız Ali Rıza ÇALIŞIR Bey´e ve Değerli Eşi Sayın Güler ÇALIŞIR Hanımefendilerine,Belediye Başkanımız Dr. Şadi YAZICI´nın Değerli Eşi Sayın Dr.Fatma Yazıcı Hanımefendilerine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Alireisoğlu ´na,Tuzla Nüfus Müdürü Sayın Ferdane YILMAZ´a,Akparti Tuzla İlçe Başkanı Sayın Sebahattin Demirci Bey´e İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Birkan ONAT ve Soner CAN´a,Farabi İlkokulu Müdürü Gökay Yilmaz´a Değerli Müdürlerimiz Betül Kuru- Cevdet Budak-Hüseyin Güdücü- Mustafa Hançer-Şentürk Eşiçok´a-Müdür Yardımcıları Tansu KAS-Gürkan SEVENCAN- Özlem ÖZAKTAN ´a katılımlarıyla bizleri yalnız bırakmayan Kent Konseyi Kadın Meclisine - Semra Usta ´ya Halk Eğitimi Merkezimizin idarecileri ve çalışanlarına,sergilerimizi hazırlayan öğretmenlerimiz Saliha Özköksal Aydemir-Meryem ÇANGIR  öğretmenlerimize ve alanlardan gelerek bizlere destek olan tüm öğretmenlerimize,kursiyerlerimize ayrıca tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 10.05.2016 - Güncelleme: 27.09.2017 15:31 - Görüntülenme: 11490