Tepe Ören Kurs Merkezi El Sanatları Sergimiz

Tepe Ören Kurs Merkezi El Sanatları Sergimizin açılışında bizleri onurlandıran Sayın Kaymakamımız Ali Rıza ÇALIŞIR Bey´e ve Değerli Eşi Sayın Güler ÇALIŞIR Hanımefendilerine,Tuzla Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı Bey´e Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Alireisoğlu´na,Tuzla Nüfus Müdürü Sayın Ferdane YILMAZ´a, Tuzla Mal Müdürü Selami ERHAN´a Tuzla Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hüseyin KOCA´ya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Osman YIRTICI´ya Gazi Mustafa Paşa İlkokulu Müdürü Emin ALTUN´a Tuzla Orhanlı Mtal Müdürü Selahattin Dursun ´a Orhanlı İlkokulu Müdürü Mikail ACAR´a Cemil Türker İlkokulu Müdürü Süleyman ÖZTÜRK´e Akfırat Mahallesi Muhtarı Mustafa TUĞLU- Tepeören Mahallesi Muhtarı Erdoğan KARACA- Orhanlı Mahallesi Muhtarı Emel Başaran´a sergimize katılan Basın Mensupları ve STK Temsilcilerine Halk Eğitimi Merkezimizin idarecileri ve çalışanlarına,sergimizi hazırlayan Fadime Erhan ve Figen Bozkurt öğretmenlerimize ve alanlardan gelerek yanımızda olan tüm öğretmenlerimize, kursiyerlerimize , tüm ziyaretçilerimize Ayrıca desteklerinden dolayı Tuzla Kaymakamımız Sayın Ali Rıza ÇALIŞIR´a ,Tuzla Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı´ya teşekkür ederiz.

Yayın: 17.05.2016 - Güncelleme: 02.10.2017 15:33 - Görüntülenme: 8772