KESİN KAYİT İÇİN BİZZAT BAŞVURABİLİRSİNİZ

MERKEZİMİZDE GİYİM KURSLARI AÇILACAKTIR.

TUZLA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ YENİ DÖNEM KURSLARI BAŞLIYOR!!!!
AUTOCAD, GİYİM, İNGİLİZCE, 4-6 YAŞ ÇOCUK EĞİTİMİ VE ETKİNLİKLERİ KURSLARIMIZ İÇİN AŞAĞIDA BELİRTİLEN TARİHLERDE KURS TOPLANTISINA KATILINIZ.

2017/1 ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başladı.

Tem

İşaret dili kursu açıldı kurs günleri ve saatleri haftaiçi beş gün 17.30-20.30 arasındadır

Tem

Okur Yazar olup ta belgesi olmayan kalmasın.
1.Kademe Sınavı 8 Ağustos 2017 saat 10:00 da
2.Kademe Sınavı 9 Ağustos 2017 saat 10:00 da merkez binamızda yapılacaktır. 2.Kademe sınavında başarılı olanlara 2.kademe okuma yazma belgesi düzenlenecek olup bu belge ile ehliyet alınabilmektedir.

Pastacılık Kursu açılıyor
Kurs toplantısı 25 temmuz salı günü saat 17.30 da yapılacaktır. Kursa kayıt için toplantıya katılım zorunludur
Geçen hafta yapılan toplantıya katılanların tekrar toplantıya katılmasına gerek yoktur.

Açılması planlan pastacılık Kursun saatleri
1.kurs 13.00-17.00
2.kurs 17.00-20.00

Tem

Açık Ortaokul 2016-3.Dönem sınav sonuçları açıklandı !
01 - 02 Temmuz 2017 tarihinde yapılan Açık Öğretim Ortaokulu 2016 -3 sınav sonuçları açıklandı. Öğrencilerimiz sınav sonuçlarına aşağıda yazılı olan linkten giriş yaparak ulaşabilirler.

Haz

.lise mezunlarına yönelik yaz döneminde  destekleme yetiştirme kursu açılmıştır. Detayli bilgi için kurumumuza geliniz